De verschillende grote maat bh modellen

De balconette beha heeft een horizontale neklijn, lage beha cups en bandjes die verder uit elkaar staan.
Deze kan wel of niet voorgevormd zijn en naargelang het merk een hogere of lagere brug tussen de beha cups hebben.
Dit model kan je dragen onder kledij met een ronde hals.
Balconette beha's

De plunge beha heeft hogere cups en een laag uitgesneden middenstuk dat een natuurlijk decolleté geeft.
Deze kan wel of niet voorgevormd zijn.
Plunge beha's 

De halve cup beha is een balconette beha, meestal voorgevormd, dat de bovenkant van de borsten minder bedekt dan een balconette beha.
Meestal met een push-up effect naar boven met een verleidelijk en sexy look.
Halve cup beha's

De hele cup beha bedekt de borsten volledig en geeft een comfortabel gevoel. Uitgevoerd in alle vormen en soorten, met kant, broderie of volledig effen.
Perfecte beha voor als je een grotere omvang met grote borsten hebt of een kleinere omvang met een grote cupmaat en je comfort wil.
Hele cup beha's 

De push-up beha is een voorgevormde beha en kan een balconette of een plunge beha zijn.
De balconette push-up beha geeft een lifting naar boven van de borsten en bij een plunge push-up beha worden de borsten naar binnen naar elkaar toe gelift.
Push-Up beha's 

Een T-Shirt beha heeft geen naden in de beha cups zodat deze perfect gedragen kunnen worden onder aansluitende kledij.
Deze beha is meestal voorgevormd en kan in verschillende stijlen uitgevoerd zijn: balconette - plunge - hele cup - of spacer beha.
 T-Shirt beha's
Ulla Dessous heeft 2 beha modellen - Viola en Alice - die niet voorgevormd zijn, maar wel een binnenvoering hebben zodat de niet voorgevorme beha cups toch een versteviging hebben en als een T-Shirt beha gedragen kunnen worden.

Viola beha van Ulla Dessous
Alice beha van Ulla Dessous

De voorgevormde beha kan een balconette, een plunge, een halve of een hele cup hebben. Effen, met kant, broderie of een T-Shirt beha.
Deze wordt meestal gedragen om het gevoel te hebben dat je wat meer bescherming hebt en de tepels minder zichtbaar zijn.
Deze geven niet per definitie een zwaardere boezem.
Voorgevormde beha's

Strapless en multiway beha's zijn voorgevormde beha's met een meestal brede rugband met een antislip band ingewerkt voor een goede ondersteuning en pasvorm.
Deze beha's kan je dragen als een strapless beha en met de bijgeleverde schouderbandjes gekruist over de rug, als halter beha rond de nek of als gewone beha.
Als je de beha strapless wil dragen moet je er zeker op letten dat je de beha omvangmaat zeker niet te ruim neemt zodat deze toch een goede ondersteuning biedt.
Strapless en multiway beha's 

Een beha zonder beugel geeft niet dezelfde ondersteuning als een beha met beugel.
Kan je dragen als je absoluut geen beugel verdraagt of postoperatief als je geen beugel mag dragen.
Beha's zonder beugel 

Een slaapbeha met voorsluiting is een perfecte beha om te dragen als je problemen ondervindt met je schouders en het moeilijk is om jouw armen naar achter te brengen om de rugband dicht te maken.
De eenvoudige beha met voorsluiting van Ulla Dessous geeft geen ondersteuning en kan perfect gedragen worden tijdens je herstel na een ziekte of operatie of in het ziekenhuis onder je nachtkledij of als je thuis op je gemak wil rondlopen in je weekendoutfit en niet behaloos wil rondlopen.
Slaapbeha met voorsluiting

Een beha met voorsluiting is een beha zonder beugel die vooraan met een rij haakjes dicht gemaakt wordt. Perfect beha voor als je moeilijkheden ondervindt om je beha aan de achterkant dicht te maken. Met of zonder maagband (deze staan nog niet online omdat de foto's nog niet geleverd zijn door de leverancier)
Wij bieden deze aan van het merk Triolet (vraag ernaar via mail of telefonisch)

Een beha met een maagband heeft geen voorgevormde beha cups en geen beugels.
Deze beha geeft een comfortabel gevoel en wordt meestal door oudere dames op prijs gesteld, maar wordt evengoed door jongere vrouwen gedragen die een grote beha omvang maat hebben en last hebben van uitpuillingen onder de beha band. 
Kan met voorsluiting of gewone rugband sluiting.(staat nog niet online - vraag ernaar via mail of telefonisch)

Een minimizer beha zijn alle niet voorgevormde beha's die de borsten een natuurlijke vorm geven.

Een maximizer beha zijn alle voorgevormde beha's zijn die de borsten al dan niet een push-up effect geven of toch een wat meer geprononceerde buste geven.