Panache


Panache lingerie staat garant voor een goede pasvorm, comfort en draagbaarheid voor beha's met een grote cupmaat.
Panache
 werd in 1982 opgericht in Het Verenigd Koninkrijk door Anthony Power, die een opportuniteit zag in het ontwerpen van lingerie voor grote cup maten.
Sindsdien is het lingerie merk uitgegroeid tot een globale lingeriefabrikant van succesvolle merken die wereldwijd verkocht worden.
Ondertussen rijgden zij reeds meerdere Awards binnen voor hun collecties.
Gericht op de pasvorm en gespecialiseerd in kleine en grote beha maten, vanaf cup D plus is Panache een leider geworden op gebied van design.
Hun producten worden voortdurend verbeterd en verder ontwikkeld om er zeker van te zijn dat de pasvorm en de kwaliteit behouden blijven.

Maar het is niet alleen de pasvorm waar je zal van houden.

Dit alles samen met een perfecte ondersteuning om je vormen te transformeren en je dat nieuwe gevoel van zelfvertrouwen te geven, waarmee je je aan de wereld wil tonen.
De beha's van Panache, speciaal ontworpen voor de grote cupmaten, benadrukken niet alleen de  hoogste kwaliteit, maar daarbij ook de trends. 
Panache is fier om tegemoet te kunnen komen aan de wensen van de moderne dame die op zoek is naar draagbaarheid en comfort voor haar dagdagelijkse basislingerie.
De basis setjes worden afgewisseld met trendy seizoens kleuren.
Ook voor de dames die op zoek zijn naar chique lingerie in een grote cup maat biedt Panache elk seizoen een prachtige collectie lingerie setjes aan en dit tegen betaalbare prijzen.

Shop Panache Superbra